Indtil videre ligger den stadig på YouTube, men det er nok kun et spørgsmål om tid, før Hampenbergs nye video bliver pillet af igen. Den er jo fyldt med noget så sensationelt som bare bryster. Og i øvrigt også nogle stive dj’s. Altså en masse gode ting!

‘Det Stikker Helt Af’ med vokal af Alexander Brown og Yepha havde videopremiere her torsdag aften på The Voice – men i den censurerede udgave uden de sjove ting, der nok skal få nogen til at advisere YouTube om det pornografiske element …

Indtil videre kan videoen ses her.

I øvrigt er nummeret djævelsk effektivt og skal nok komme få folk til at skubbe til taget endnu engang.

****

Fra popfronten er der også nyt fra Britney Spears. Hendes nye nummer ‘Till The World Ends’ havde her til aften premiere hos Perez Hilton og kan høres her.

Nummeret er den 29-årige amerikaners anden single fra det kommende, femte album, ‘Femme Fatale‘, der udkommer 25. marts og er produceret af den svenske popsmed Max Martin og Dr. Luke, der bl.a. har produceret stjerneskuddet Jessie J’s album.

Første single var ‘Hold It Against Me’, og andensinglen er på samme måde et upbeat dancepop-nummer med masser af vokaleffekter. Egentlig ikke noget dårligt popnummer, men til gengæld fuldstændig blottet for personlighed. Det er fortsat et stort spørgsmål, om Britney egentlig ejer en personlighed …

****

Også Snoop Dogg har i dag lanceret et nyt nummer, der kan høres her.

Snoop får assistance af T-Pain, og det mest spændende ved nummeret er brugen af synth-temaet fra Yazoo’s lækre ‘Situation’.

Reklamer