Nå, men i nat skete der det, at en musiker i USA spillede en koncert …

Men det var jo ikke en hvilken som helst musiker, det var Jason Isbell med hans eminente band The 400 Unit. Og pointen er, at koncerten i Orlando blev livestreamet – og man kan stadig se den via Isbells YouTube-side.

Sætlisten er ikke voldsomt anderledes end den glimrende koncert i Koncerthuset i efteråret, men han spiller sit Drive-By-Truckers-nummer ‘Decoration Day’. Og det nummer løfter som bekendt enhver sætliste.

Isbell skulle jo have spillet på Komos Festival i København til sommer, men pga af aflysningen af den festival spiller han i stedet på Posten i Odense 22. juni. Det kolliderer med Serbien-Schweiz ved VM, men det er vist ikke nok til at holde mig væk fra Posten …

En anden fremragende singer/songwriter og countrymusiker – mindre rockende, dog –  er Tyler Childers, og ham kan man se i denne udgave af NPR’s klassiske Tiny Desk Concert:

 

Reklamer