Jack White følger ikke den slagne vej – og tak for det.

Når han turnerer foregår det heldigvis ikke på samme forudsigelige måde, som mange andre store rockmusikere, og det demonstrerede han igen i weekenden, da han gav en surprise-koncert i pladebutikken Reckless Records i Chicago.

Jack White spillede samme aften med sit band på den store Lollapalooza Festival og benyttede lejligheden til at trille sin ‘Rolling Record Store’ op foran Reckless Records og give en minikoncert, som man kan se billeder hos Brooklyn Vegan her.

Med White Stripes lavede han og Meg ofte nummeret med ikke-annoncerede koncerter, som man bl.a. kan se i den fremragende koncertfilm ‘Under Great White Northern Lights’.

Jack White gæstede Roskilde Festival i forbindelse med sin første Europa-turné, og han kommer heldigvis tilbage allerede i september på endnu en kort turné, der byder på ti koncerter fra Lissabon til Oslo.

Reklamer