Ahh, hvor er det dog dejligt at se, at der kommer folk i pladebutikken. På en søndag. Fordi man gør noget – well, en del – ud af det.

Der var sågar kø ved disken i Route 66 på Nørrebro for at få lov at købe den nye lp med Spids Nøgenhat på dagen før dagen.

foto 1
Kø ved disken for at købe det nye album med Spids Nøgenhat

De første 50 kunder kunne tage en plakat med hjem samtidig med pladen, lige som der var en gratis øl til de købende kunder. Og så kunne man ellers stå og kigge plader, hyggesnakke om musik og plader, før man gik hjem og satte det andet album fra syrerockerne på grammofonen.

Albummet hedder ‘Kommer Med Fred’ og indeholder otte dansksprogede sange, hvoraf det ene er et covernummer af Furekåbens ‘Den Gennemsigtige Mand’ – ‘gengivet med venlig tilladelse’, som der står på coveret.

Det er 12 år siden sidst, Lorenzo Woodrose og co. udsendte et album som Spids Nøgenhat, bortset fra sidste års live-lp fra Roskilde Festival 2011. Og det holder. Det er bare godt!

Numre som ‘Mere Lys’ og ‘Lolland Falster’ er decideret fremragende, og jeg glæder mig til at stå i Pumpehuset 9. november, kaste knytnæven i vejret og råbe både ‘På Lolland – Lolland Falster’ – hvornår har nogen i øvrigt sidst gjort det noget sted?? – og ‘Mere Ekko’, som der synges på ‘Mere Lys’.

foto 3
Vindues-udstillingen i Route 66 består udelukkende af Spids Nøgenhat-covers

Mere Ekko står der i øvrigt også på stickeren til debutalbummet. Eller rettere ‘Nu med 10 % mere ekko’ …

Andetoplaget af ‘Kommer Med Fred’ er i øvrigt allerede blevet trykt og leveret til pladeselskabet Bad Afro, og vanen tro fra selskabet, der står bag bl.a. Baby Woodrose-pladerne, er det i en kulørt udgave (rød), hvor førsteoplaget er i sort vinyl.

Lorenzo Woodrose sammen med radiovært, digter og ven af bandet Keith Thomas Lohse til eftermiddagens reception. Foto: Stinne Skovbjerg
Lorenzo Woodrose sammen med radiovært, digter og ven af bandet Keith Thomas Lohse til eftermiddagens reception. Foto: Stinne Skovbjerg
Et par medlemmer af bandet dukkede op senere på dagen. Foto: Stinne Skovbjerg
Et par medlemmer af bandet dukkede op senere på dagen. Foto: Stinne Skovbjerg
Reklamer