Pyha! Det gav sgu lige et sug i maven. Igen. Men denne gang heldigvis ubegrundet. Ikke ligesom med alle de forsvundne pladebutikker. Crobar ligger der endnu!

På den lille, smalle Manette Street, en sidegade til Charing Cross Road ved Tottenham Court Rd-undergrundsstationen. Lige over for Denmark Street og lige ved siden af spillestedet Borderline i midten af London.

Men da jeg nærmede mig fra Tottenham Court Road-siden var der fyldt med kraner, og en stor del af området var simpelthen revet ned som del af en større ombygning af undergrundsstationen (vist nok), og jeg frygtede, at den lille rockbar var revet med i faldet.

Men den lå der stadig – baren, der med egne ord er dedikeret til bourbon, øl og rock.

Baren, hvor kvinderne går med nitter, hvor der hænger Nikki Sixx-typer ud, hvor folk som Rise, De Mik, Steff og Jam vil elske at bestille en Sammy Jäger, en Highway To Hell eller en Hippie Killer i baren. Eller en Lady Evil, en Charlotte The Harlot eller en Johnny The Fox for den sags skyld. Eller måske en Misty Mountain Hop på en sløj dag.

Ikke at jeg på nogen måde dyrker hårdrock-miljøet, men Crobar er bare sjov. Afslappet og fyldt med søde, tolerante mennesker. Som jeg flere gange har oplevet med DJ Søhus, fastliggeren fra Stoke Newington, når en enkelt Jägermeister pludselig blev til mange.

Jeg havde egentlig ikke tid til et besøg, men en enkelt Heineken kunne jeg da lige nå, mens jeg snakkede fodbold med et par indfødte Arsenal-fans. Befriende nok uden at snakke om Nicklas Bendtner, i øvrigt.

Rock’n’roll!

****

Shooter-listen:

Reklamer